Συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook ενός φίλου του 42χρονου, άτυχου άντρα , ο οποίος ξεσπά για τον άδικο χαμό του φίλου του.

«Κι έρχεται το Σαββατόβραδο ,φοράς τα καλά σου , τα αρώματα σου , βάζεις το πιο ωραίο χαμόγελο σου και βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις όλης της βδομάδας την μαυρίλα !
Έτσι έκανε και ο Δημητρης χθες…
Βγήκε να πιει το ποτό του και ήταν τελικά το τελευταίο του…
Γιατί κάποιοι μάγκες…. γούσταραν καυγά…. Γούσταραν να το παίξουν άντρες και αρσενικά .Ήπιαν τα ποτάκια τους και έχασαν τον έλεγχο από το τίποτα για το τίποτα….
Και ο Δημήτρης δεν τους μέτρησε καλά… δεν πίστεψε πως θα του τη στήσουν λίγο πιο έξω από το μαγαζί που διασκέδαζε.
Μα ποιος να το σκεφτεί ότι το τίποτα θα προκαλούσε τόσο πόνο;;
Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία..
Αντρίκειο ναι;;;
Ένας με πέντε…
Μάγκες…απ αυτούς που δεν πρόλαβε το τραίνο να πατήσει.
Τον χτύπησαν τόσο πολύ που σήμερα ο Δημητρης έφυγε….
Ένα νέο παιδί , ένα παιδί ήσυχο και αγαπητό σε όλους …
Κι αυτοί οι μάγκες θα αράζουν σε κάποια παραλία πίνοντας μπύρες … κι αυτή η μάνα ετοιμάζει τα καλά ρούχα του Δημήτρη… το γαμπριάτικο κοστούμι…Να τον αποχαιρετήσει ….
Γιατί κάποιοι χθες…. Την είδαν κάπως … γιατί κάποιοι χθες δήλωσαν άντρες ….
Γιατί κάποιοι χθες πήραν μια ζωή και ίσως να μην το ξέρουν …
Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει….
Και να το δουν και σαν μάθημα κάποιοι άλλοι μάγκες πως …. Αν δεν μπορείς το ποτό ρε φίλε …πιες χυμό ….
Αντίο φιλαράκι μουυυυ Δημήτρη….
Και συγχώρα αυτόν τον κόσμο για την κατάντια του ….»

Εν τω μεταξύ, δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την δολοφονία του 42χρονου από την Ραφήνα που κατέληξε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από πέντε άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζι.

Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τους ίδιους να παραδέχονται τον άγριο ξυλοδαρμό του εκλιπόντα. Αμφότεροι είναι αλβανικής καταγωγής ωστόσο ο ένας έχει ελληνική υπηκοότητα.

Βάσει πληροφοριών από όσα είπαν στους αστυνομικούς, η «φασαρία» ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 42χρονος σκούντηξε κάποιον από την παρέα των πέντε και έγινε μικρός τσακωμός. Σύμφωνα με όσα είπαν οι συλληφθέντες, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι δύο νεαροί που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκείνοι που χτύπησαν τον 42χρονο, με τους υπόλοιπους της παρέας να μη συμμετέχουν άμεσα στον ξυλοδαρμό του, ωστόσο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία. Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή τους από μαρτυρίες θαμώνων, όπως και από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος εκ των δύο ήταν αυτός που κατάφερε τα καίρια χτυπήματα στο κεφάλι του 42χρονου, ενώ δεν είναι σίγουρο αν χρησιμοποίησαν σιδηρογροθιά.

Η πινακίδα ήταν εμφανής με την ΕΛ.ΑΣ να φτάνει άμεσα στα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κανείς από την παρέα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές εκτός από έναν ο οποίος είχε συλληφθεί για κόντρες σε περιοχή των Αθηνών.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο Twitter.