Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο. Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στην Μαλένα είπε ότι δεν παρατήρησε κάποιο σημάδι ή τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού ούτε πριν ,ούτε μετά τον θάνατο του. Επικαλέστηκε μάλιστα την μαρτυρία της θείας του που είδε τελευταία τη σορό της Μαλένας.

Αναφέρθηκε ακόμα στο τι συνέβη και οδήγησε στο να φύγει από το σπίτι πριν τον θάνατο της Ίριδας. Μίλησε και για τη σφαλιάρα που έδωσε στην Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον τσακωμό που είχαν.

Μιλώντας για την Ίριδα είπε ότι είδε μόνο την κοκκινίλα που έφερε μέρες πριν για την οποία είχαν πάρει αλοιφή. Όπως είπε , ο ίδιος είδε το πανάκι του άτυχου βρέφους. Ηταν βρεγμένο και κάπως πιο κολλώδες. Είχε κηλίδες. Το σεντόνι και τα ρούχα της Ίριδας ,ήταν πεντακάθαρα ,πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή ,συμπλήρωσε.