Δίπλα στο άψυχο σώμα της 79χρονης γυναίκας, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 50χρονο γιό της μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν δύο οικιακά μαχαίρια, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο δεύτερος γιος της γυναίκας έφτασε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Αλεξάνδρου Μπινιώρη 47 και αντίκρισε την μητέρα του νεκρή, μέσα σε «λίμνη» αίματος, στο μπάνιο του σπιτιού. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο.

Η άτυχη ηλικιωμένη δολοφονήθηκε με μανία, περίπου πέντε ημέρες πριν εντοπιστεί από τον 53χρονο γιό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μένος του δράστη σε βάρος του θύματος ήταν τόσο μεγάλο σε σημείο να υπάρξει «σχεδόν αποκεφαλισμός», όπως διαπιστώθηκε από την νεκροψία. Επιπλέον, η ηλικιωμένη έφερε και άλλα χτυπήματα από νύσσον όργανο.

Ο 50χρονος γιος της ηλικιωμένης, συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία, ωστόσο δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Όπως είπε στις Αρχές, δεν θυμάται ούτε ποτέ, ούτε το γιατί διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα με την ηλικιωμένη μητέρα του και αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.