Ο Δήμος Αθηναίων, προχωρά στην οριστική ανάκληση των αδειών λειτουργίας τεσσάρων νυχτερινών μαγαζιών στο Γκάζι, καθώς οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων παρά τις προειδοποιήσεις της δημοτικής αρχής, συνέχιζαν να λειτουργούν μέχρι τα ξημερώματα.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του», είχε αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης. Πλέον. ο δήμος Αθηναίων, αποφάσισε να βάλει «λουκέτα» στα μαγαζιά που συνέχισαν να λειτουργούν σαν να βρίσκονται στη Μύκονο.

Από τη στιγμή που ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στη σφράγιση μιας επιχείρησης, εάν οι ιδιοκτήτες της αγνοήσουν το μέτρο και επαναλειτουργήσουν παράνομα, δεδομένου ότι η δημοτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία αυτόφωρης διαδικασίας, γνωστοποιεί τα στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ακολουθηθούν οι περαιτέρω προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.