Υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά μετά την νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη πριν χορηγήσει την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα είχε επιχειρήσει να κόψει το νήμα της ζωής της ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις καταθέσεις των γιατρών αλλά και άλλα στοιχεία της δικογραφίας, προκύπτει πως ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα μέσα σε λίγες ώρες κινδύνευσε να πεθάνει.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία σε εξωτερική παρέμβαση «δείχνοντας» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως υπεύθυνη καθώς ήταν η μόνη που βρισκόταν στο πλευρό του. Ο λόγος που απεφεύχθη το μοιραίο, σύμφωνα με την κατηγορία , ήταν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών που κατάφεραν να επαναφέρουν το κορίτσι.

Η 33χρονη , η οποία έχει αρνηθεί από την πρώτη στιγμή ότι έκανε κακό στην πρωτότοκη κόρη της, αναμένεται , όπως έχει δικαίωμα, να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.