Σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε σήμερα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής και προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, μιλώντας στο star.gr ανέφερε πως ο νεαρός Θανάσης υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπογιόκα σε έναν μήνα θα γνωρίζουμε αν ο θάνατος του 23χρονου συνδέεται με τον κορονοϊό, οπότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος στις 25 Ιουλίου ανέβασε πυρετό και την επόμενη μέρα βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό, που διενεργήθη στο Κέντρο Υγείας Σίφνου.

Παρ’ όλ’ αυτά πήγε στην παραλία του κάμπινγκ, όπου έμενε με τους φίλους του, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Ο Θανάσης παραπονέθηκε στους φίλους του για έντονο πόνο στο στομάχι, έκανε εμετό και μέσα σε 15 λεπτά κατέρρευσε κι εξέπνευσε. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο 23χρονος καταγόταν από τη Λαμία και σπούδαζε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αρχιτεκτονική. Είχε μια δίδυμη αδελφή. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη Λαμία.