Η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια, βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και προσπαθεί να μην ασχολείται με την κριτική του κόσμου.

Το μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζεται νέα της, παρά μόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, με μια φωτογραφία που την έδειχνε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο είχε γράψει: «Baby loading».

Με νέα ανάρτησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου «ξεσπά» εναντίον όλων όσων έχουν κάτι αρνητικό να της πουν, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει.

«Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια», έγραψε σε insta story.

Αργότερα, δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία σε story, στην οποία δείχνει το υπερηχογράφημα του μωρού της. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Το μωρό μου».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, αποκάλυψε ακόμη, ότι η εγκυμοσύνη μάλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση για εκείνη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να φοράει το μαγιό της και πάνω έγραψε: «Η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται», ζητώντας ταυτόχρονα από τους ακολούθούς της, να της δώσουν συμβουλές.

Δείτε τις αναρτήσεις:

julia_2

 

τζουλια

τζιοτλια