Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα, περίπου 17 ετών, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Η σορός της έφερε μώλωπες.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Την ίδια ώρα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο του κοριτσιού και αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα που διέμενε η άτυχη γυναίκα δεν φάνηκε να υπάρχουν ίχνη παραβίασης, έτσι το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενισχύεται.

Βάσει πληροφοριών, η άτυχη κοπέλα, είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή, για να σώσει τη ζωή της.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη συνέβη το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο με θύμα μια 56χρονη γυναίκα και η δεύτερη το βράδυ της ίδιας μέρας στη Ζάκυνθο όταν 49χρονος, αλβανικής καταγωγής, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του.