Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν σενάρια που διακινούνται σχετικά με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και τα οποία θέλουν δήθεν να έχει επέλθει συμφωνία για απόκτηση συγκεκριμένου ποσοστού της εταιρείας.

Όπως εγκαίρως έχει επισημάνει το mononews, οι συζητήσεις της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΝΕΡΓ -2,87% 16,94 με ενδιαφερόμενους επενδυτές, μεταξύ των οποίων και το fund First Sentier, συνεχίζονται εντατικά, χωρίς προς το παρόν να έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Οι εν λόγω συζητήσεις, όπως επισημαίνουν οι πραγματικά γνωρίζοντες, αφορούν συμφωνία που, αν επέλθει, θα διασφαλίζει τα συμφέροντα όλων των μετόχων της εταιρείας, αλλά όπως έχει ρητά επισημανθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, και τα συμφέροντα της χώρας, στη λογική της δέσμευσης για υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος στην παραγωγή κι αποθήκευση καθαρής ενέργειας στη χώρα μας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: mononews.gr