Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, που κατηγορείται για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν έχει σχέση με πορνογραφία και προφυλακίστηκε υπό την πίεση της κοινής γνώμης. Η δίωξη αφορούσε σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ανήλικης κάτω των 12 ετών.

Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Μετά την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών, εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών. Η καταγγελία έγινε απ΄την μέχρι πρότινος σύντροφό του και μητέρας δυο ανήλικων κοριτσιών.