Μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο 22χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε τη ζωή της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο Πακιστανός δολοφόνος, οδηγήθηκε και πάλι σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς είχε ζητήσει δυο φορές και είχε λάβει προθεσμία για προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι ώστε και να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Η Νικολέττα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», ανέφερε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Στην απολογία του, περιέγραψε το πώς έγινε η γνωριμία του με την Νικολέττα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, λέγοντας ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Όπως ανέφερε ο 22χρονος, την ημέρα του τραγικού συμβάντος, ζήτησε για ακόμα μία φορά από την Νικολέττα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του γιατί σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ», είπε ο κατηγορούμενος και προσέθεσε:

«Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο 22χρονος φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέττας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Επιπλέον, αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέττα, ενώ ανέφερε ότι το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης. Όσον αφορά, τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις Ελληνικές αρχές, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.