Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά την πρωτιά στα 35 χιλιόμετρα βάδην πριν από 4 ημέρες, κατάφερε να κατακτήσει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο, στη μικρότερη απόσταση των 20 χιλιομέτρων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η Ντρισμπιώτη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην και με ατομικό ρεκόρ (1:29.03), στη διοργάνωση. Εκτός από τον τρομερό της χρόνο, έγραψε ιστορία γιατί έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κάνει «νταμπλ» σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ένιωθε καλά σωματικά και αποφάσισε τελευταία στιγμή χθες μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεγαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να απολαύσει, δίχως κανένα άγχος, την συμμετοχή της στην απόσταση. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο με +0.17΄΄ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το χάλκινο η η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε με +0.22 από την Ελληνίδα.

Επισημαίνεται, ότι η έτερη Ελληνίδα που συμμετείχε, η Χριστίνα Παπαδοπούλου, τερμάτισε 12η με χρόνο 1.35.19 που αποτελεί την καλύτερη επίδοσή της την τρέχουσα σεζόν.