Το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε έκρηξη σε συνεργείο σκαφών στον Αλιμο  με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις εργαζόμενοι, ενώ προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά, η οποία κατεσβέσθη άμεσα πριν φτάσει η πυροσβεστική.

Η εταιρεία σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων αναφέρει πως λειτουργεί στον χώρο των επισκευών μηχανών και βαρέων μηχανημάτων από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 συμμορφούμενη πάντα με όλα τα πρωτόκολλα και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα θεσπισμένα μέτρα ασφαλείας τόσο για το προσωπικό όσο και για τις εγκαταστάσεις της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
Σήμερα και περί ώρα 9:20 π.μ. στο χώρο του συνεργείου της επιχείρησης «ΑΡΙΕΞΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ Α.Ε» σημειώθηκε χαμηλής ισχύος έκρηξη σε ψυγείο μηχανής και εξαιτίας αυτής μικρής κλίμακας πυρκαγιά, η οποία κατεσβέσθη άμεσα και με ίδια μέσα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργαζόμενοι της εταιρείας, στους οποίους αφού παρεσχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Συμπληρωματικά, και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η εταιρία μας λειτουργεί στον χώρο των επισκευών μηχανών και βαρέων μηχανημάτων από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 συμμορφούμενη πάντα με όλα τα πρωτόκολλα και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα θεσπισμένα μέτρα ασφαλείας τόσο για το προσωπικό όσο και για τις εγκαταστάσεις της.