Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία της 19χρονης δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, Θάλειας, που τόσο πρόωρα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του πρώτου εκπαιδευτικού της ταξιδιού.

Τόσο ο εκπρόσωπος των συμμαθητών της όσο και ο ξάδελφος της Θάλειας, συγκίνησαν με τα αποχαιρετιστήρια λόγια τους, όπως καταγράφηκαν από το larissanet.gr.

«Η είδηση του θανάτου σου μας βύθισε σε βαθιά θλίψη και μας έκανε να αναρωτηθούμε τι πραγματικά έχει νόημα. Έφυγες τόσο πρόωρα και ξαφνικά.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς δάκρυσα όταν μας μάζεψε ο κυβερνήτης και μας έιπε ότι πέθανες. Τη σιγή που επικράτησε στο πλοίο.


Στις αναφορές θα είμαστε μείον ένας, θα λείπει το όνομά σου.

Αυτό που μπορώ να σε διαβεβαιώσω Θάλεια είναι ότι δεν θα ξεχάσει κανείς όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί.

Μπορεί να έφυγες αλλά θα ζεις για πάντα ανάμεσά μας, θα είσαι πάντα μία από εμάς, μία ναυτική δόκιμος» είπε ο εκπρόσωπος των συμμαθητών της στο Πολεμικό Ναυτικό.

Στη συνέχεια, μίλησε ο ξάδελφος της που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του: «Σε όλη σου τη ζωή προστάτες ήταν οι γονείς σου που σε καμάρωναν αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Δεν φεύγουν οι άνθρωποι, φυλαχτά γίνονται και τους κουβαλάς μαζί σου. Φυλαχτό θα είσαι για τους γονείς σου, για τον αδερφό σου τον Θανάση και για όλους εμάς που σε αγαπήσαμε. Είσαι παράδειγμα για όλους μας […]  θα είσαι ο στυλοβάτης μας» συγκίνησε ο ξάδελφος της 19χρονη Θάλειας.