Πανικός προκλήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Mega φαίνεται ότι δράστης της επίθυεσης φεύγει άνετος και με το όπλο στο χέρι, παρότι λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πυροβολήσει εναντίον των δύο ατόμων, τα οποία διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Επίσης σε άλλο βίντεο φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι δύο. Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά τραύματα. Ο άλλος τραυματίας έφυγε από το σημείο και πήγε στο ΙΚΑ Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή που ο δράστης φεύγει από το σημείο της επίθεσης.