Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τοποθετήθηκε σχετικά με τη σύζυγο του κατηγορουμένου Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

«Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην ήξερε η Ελπίδα Νίνου. Απλά πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να βρίσκεται και να απολαμβάνει όλα αυτά τα αγαθά και την πολυτέλεια, τη χλιδάτη ζωή. Είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα της οικογένειας».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, ήταν οδοστρωτήρας στο πέρασμά του» επισήμανε τέλος, ο Γιώργος Λαμπάτος.

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με ακόμη ένα φερόμενο ως θύμα του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο λόγος για μία γυναίκα με την οποία είχε τότε σχέση.

«Η σχέση που είχα τότε – κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σίριαλ αυτών που φτιάχναμε το “Χάι Ροκ”- μου είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση να το πω κομψά από τον Πέτρο εκείνη την εποχή πράγμα το οποίο αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν όπως καταλαβαίνετε μια μαχαιριά ακόμα από τον Πέτρο στην καρδιά μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς το έμαθε με τον ίδιο να λέει: «Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν το έχει πει πουθενά αυτό το γεγονός μέχρι τώρα. Δεν ξέρω και τι θα κάνει στο μέλλον, αν και εφόσον θελήσει η ίδια να καταθέσει». Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος το περιστατικό δεν συνέβη σε «εξωτερικό χώρο» αλλά σε «οικείο περιβάλλον».

Σε άλλο σημείο εξήγησε πως όταν τον γνώρισε είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να τον προσέξει. «Φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δίνει δείγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν θα του έλεγε σήμερα κάτι, απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένο άτομο».

Σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που λέγεται ότι υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης ο ηθοποιός ανέφερε: «Αυτά εγώ δεν τα πιστεύω. Αν ήμουν βασιλιάς και ξαφνικά με βάζανε στη φυλακή και γινόμουν ένα τίποτα φυσικά και δεν ήμουνα καλά ψυχολογικά».