Η Γιαννίρης Α.Ε., επίσημος διανομέας και επισκευαστής της DS Automobiles στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει δυναμικό παρόν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2022. Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Γιαννίρης Α.Ε. (Hall 02, Περίπτερο 12), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο DS 4, το πιο όμορφο αυτοκίνητο για το 2022.

Η DS Automobiles επιταχύνει την ανάπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζοντας το χαρισματικό DS 4. Το μοντέλο που βασίζεται στην αξιόπιστη πλατφόρμα με την άριστη φήμη σε όλο τον κόσμο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογικής και μηχανολογικής ανωτερότητας.

Το DS 4 ενσαρκώνει το νέο σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της DS Automobiles. Εκλεπτυσμένο, με προηγμένη τεχνολογία, το DS 4 συνδυάζει μια χαρισματική εξωτερική σχεδίαση, με την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού, που προάγεται από τα πολλά “χειροποίητα” υλικά του.

Η επιλογή της τεχνολογίας στο νέο DS 4 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ξεχωρίζει σε τέσσερις σημαντικούς τομείς: Ηλεκτροκίνηση E-TENSE, συνδεσιμότητα για ένα κομψό και ψηφιακό εσωτερικό, άνεση και δυναμική ηρεμία, αλλά και τη νέα φωτιστική υπογραφή DS.

Με χαρακτηριστικά που πρώτη φορά εμφανίζονται στην premium κατηγορία των C-Crossovers, όπως το σύστημα DS Active Scan Suspension που μέσω κάμερας “σαρώνει” το δρόμο εμπρός από το όχημα και προσαρμόζει την ανάρτηση ανάλογα με το δρόμο, την υψηλή απόσταση από το έδαφος (19 εκατοστά), προηγμένες τεχνολογίες DS Smart Touch, DS Iris System, DS Air και DS Night Vision, το DS 4 πρωτοπορεί και γοητεύει. Διαθέσιμο και με plug-in υβριδική τεχνολογία με 225 ίππους, μέση κατανάλωση 1,4L/100km και ηλεκτρική αυτονομία έως και 55 χιλιόμετρα.