Η μητέρα της 35χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Λάρισα και βρέθηκε μετά από μια εβδομάδα στο υπόγειο δωμάτιο όπου έμενε, συγκλονίζει με όσα λέει, την ώρα που ο 27χρονος Πακιστανός, εξακολουθεί να αναζητείται.

Η ίδια είχε αναλάβει να μεγαλώνει τα παιδιά της κόρης της, 12 και 7 ετών, καθώς είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την 35χρονη, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως τόνισε. «Τα μεγαλώνω από μωρά παιδιά. Θέλω να έχω δύναμη και να είμαι καλά, για να είναι καλά κι αυτά τα παιδιά», ανέφερε η μητέρα της 35χρονης στο Star.

«Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη πώς πέθανε η μητέρα τους. Θα πάμε σε παιδοψυχολόγο και θα το μάθουν σιγά-σιγά. Με καίει μέσα μου ο τρόπος που έφυγε. Δε θέλω να μάθουν τα παιδιά για το έγκλημα αυτό. Είναι άλλο να πιστεύουν ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και θα τους προσέχει από ψηλά κι άλλο ότι τη σκότωσαν. Είναι πολύ σκληρό», δήλωσε.

Η μητέρα της άτυχης 35χρονης, δεν έκρυψε και την αντίθεσή της στη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της και αναζητείται από τις Aρχές: «Της είχα πει ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της και ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίσει. Θύμωσε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μου τηλεφώνησε κι ο ίδιος και μου είπε ότι την αγαπάει, όμως λίγες μέρες μετά η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας μου είπε ότι την είχε χτυπήσει. Έτρεξα στην αστυνομία κι έκανα μήνυση. Πίστευα ότι θα τον εγκατέλειπε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Επιπλέον, η μητέρα θεωρεί, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε οργανώσει τη δολοφονία της κόρης του γιατί γνώριζε ότι θα τον εγκατέλειπε, καθώς δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση. «Θέλω να τον βρουν και να δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης μου. Θέλω δικαίωση», είπε συγκινημένη.

Η σορός της άτυχης γυναίκας, είχε βρεθεί τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, πάνω σε ένα στρώμα, σε ένα υπόγειο δωμάτιο, όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες.