Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε στους αθηναϊκούς δρόμους, η 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρατηρείται το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα, αφού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το Περιστέρι στο ρεύμα της καθόδου. Στο ρεύμα της ανόδου, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη  με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα να εντοπίζεται από από το ύψος της Κεντρικής Λαχαναγοράς μέχρι και λίγο μετά το Αιγάλεω.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, ενώ σε «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται οι λεωφόροι Αθηνών, Αλεξάνδρας και Πατησίων όπως και οι οδοί Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι λεωφόροι Αμαλίας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί και στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, λίγο μετά την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Καρέα, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.