Ένας γάμος τινάχτηκε στον αέρα, στον Δήμο Ερυμάνθου, όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο γαμπρός είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» που είχε με τη μέλλουσα γυναίκα του και για αυτό συμφώνησε να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος. Τόσο στην γαμήλια τελετή όσο και στην δεξίωση. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης όμως, η νύφη με την παράλληλη σχέση της βρέθηκαν στην τουαλέτα: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» ανέφερε στο πατρινό σάιτ αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η πεθερά όμως είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «φίλο» και ενίοτε «συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο απ΄έξω και ξαφνικά μπήκε στην τουαλέτα και τους έπιασε στα πράσα, με τη νύφη να βρίσκεται σε ερωτική περίπτυξη με τον «φίλο».

Όπως αναφέρει το flamis.gr, επικράτησε πανικός και ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη μέρα σε διαζύγιο.