Ο 8χρονος Γιάννης από την Κρήτη, μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε από μεγαλύτερα παιδιά από αυτόν, προσπαθώντας να του πάρουν την κάρτα της μητέρας του.

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο 8χρονος που είναι αθλητής του Μουάι Τάι.

Επιπλέον, έδειξε την κίνηση που έκανε ώστε να αποτρέψει τους επίδοξους ληστές να του αρπάξουν αυτά που κρατούσε στα χέρια του.

«Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει. Είχε γίνει άσπρος σαν το πανί», ανέφερε η μητέρα του και τόνισε «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».

«Χαιρόμαστε που ο μικρός μας ήρωας μας έβγαλε αληθινούς και με αυτό που ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει εκείνη τη στιγμή κατάφερε και απέδρασε από αυτή την κατάσταση. Αν μας τύχει κάτι και νομίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να γλιτώσουμε μία κατάσταση θα το κάνουμε μόνο όταν είναι η τελευταία μας επιλογή», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του 8χρονου.