Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, με μοναδικές γιορτινές προσφορές και εκλεκτά single origins. Το αγαπημένο ρόφημα εκατομμυρίων ανθρώπων έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, έχοντας 102 χρόνια πείρας και τεχνογνωσίας, το γιορτάζουν και προσφέρουν στους λάτρεις του καλού καφέ δώρα και προσφορές.

Το Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη, στην Ομόνοια, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει 1+1 σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ του. Ελάτε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μαζί με τους coffee lovers φίλους σας για να απολαύσετε τα εκλεκτά coffee blends & single origins που θα απογειώσουν την ημέρα σας. Ο limited edition καφές φίλτρου Kenya Karindundu με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, ροδάκινο και ανανά και ο espresso Single Origin El Salvador με ισχυρή επίγευση και έντονο άρωμα θα σερβίρονται σε όλους τους λάτρεις στην ίδια τιμή με το Ηouse Blend του Coffee Brew Bar από τις 26/09 έως και την 1η Οκτώβρη.

Όμως, Παγκόσμια Ημέρα Καφέ χωρίς Coffee Shopping δεν γίνεται! Γι’ αυτό, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας κάνουν ΔΩΡΟ* διπλό φλιτζάνι καφέ ή extra προϊόν με τις αγορές σας από τα φυσικά καταστήματα ή και το www.kl.gr! *Ισχύει για συγκεκριμένα είδη και ποσότητες

Από τους παραγωγούς, τους roasters, τους baristi, τους συνεργάτες μέχρι και τους διανομείς, όλη η οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει premium καφέδες & μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, & Χαλκίδα, δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.