Μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικης, αποκαλύφθηκε στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 24 άνδρες ηλικίας από 32 ως 63 ετών για βιασμό, εξώθηση σε πορνεία και σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας.

Πιο αναλυτικά, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ αναφέρει σε ενημέρωσή της, ότι η έρευνά της για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών που δεν είναι πρόσφατες στην πόλη, οδήγησε δεκάδες ύποπτους άνδρες να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτό τον μήνα.

Οι 24 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα που αφορούν ένα κορίτσι και φέρονται να έχουν λάβει χώρα στην περιοχή του Μπράντφορντ, μεταξύ 2007 και 2011. Οι κατηγορίες αφορούν για αδικήματα που περιλαμβάνουν βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών, συνωμοσία για βιασμό και εξώθηση σε πορνεία παιδιού ηλικίας 13-17 ετών.

Πέντε άνδρες, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Μπράντφορντ στις 14 Σεπτεμβρίου, άλλοι πέντε στις 21 Σεπτεμβρίου, έξι στις 23 Σεπτεμβρίου και επτά στις 30 του ίδιου μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα ένας 35χρονος, έγινε το 24ο άτομο που εμφανίστηκε στο ίδιο δικαστήριο την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, αφού κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών.