Μια αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας, που την εντόπισαν αξιοποιώντας  στοιχεία και πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, θα πλημμύριζε την αγορά των Φαρσάλων με λαθραία προϊόντα καπνού.

Στο αυτοκίνητο της δράστιδας που κατασχέθηκε, καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν χάρτινες και νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 45 κιλά και 600 γραμμάρια χύμα καπνού, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Την ίδια στιγμή, έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί ένας Έλληνας σε οικισμό της Ροδόπης έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής μετά από πληροφορίες ότι διαθέτει προς πώληση λαθραία προϊόντα καπνού.

Οι αστυνομικοί, βρήκαν κρυμμένα μία σακούλα με καπνό βάρους 760 γραμμαρίων και 18 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 291 κενά τσιγάρα και μια χειροκίνητη μηχανή γόμωσης τσιγάρων. Σε βάρος του καταστηματάρχη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.