Για δεύτερη φορά εμφανίστηκε την εκπομπή Tlive ο “Μιχάλης” ο οποίο ισχυρίστηκε πως είναι αυτός που ψάχνουν οι αρχές και ο οποίος έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Αποκάλυψε ότι έδωσε το τηλέφωνό της κοπέλας σε άνδρες για ραντεβού.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε ότι ο Μιχάλης της έκλεινε ραντεβού όπως και ο Ηλίας Μίχος. Ο Μιχάλης δεν ήξερε την ύπαρξη του Μίχου και πολλές φορές ο 53χρονος μιλούσε μαζί του αντί για αυτήν. Με τον Μιχάλη το παιδί μιλούσε σχεδόν καθημερινά και στα ραντεβού την πήγαινε ο Μίχος. Μάλιστα στην κατάθεσή της η ανήλικη είπε ότι στις αρχές καλοκαιριού της έκλεισε ραντεβού με κάποιον Ιωσήφ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο «Μιχάλης» συνομίλησε με την 12χρονη, δεν την έχει συναντήσει ποτέ ούτε την ίδια ούτε τον Ηλία Μίχο.  Όπως είπε έκανε προφίλ για να παρακολουθεί την κόρη του.

«Εγώ πήγα να ψαρέψω την 12χρονη. Μου έλεγε βρες μου φίλους σου για ραντεβού και της είπα εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου. Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε μάλιστα ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν. Όταν της ρώτησα με πόσους έχεις συναντηθεί από αυτούς που σου έστειλα μου έλεγε δεν θυμάται», ανέφερε ο «Μιχάλης» στη δεύτερη επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Tlive ο «Μιχάλης» πιστεύει ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του και ότι σύντομα οι αρχές θα φτάσουν στα ίχνη του. Φοβάται τον διασυρμό της οικογένειάς του και γι’ αυτό δεν εμφανίζεται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.