«Με απειλούσε – Είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον»

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 38χρονης η οποία έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Η αστυνομία ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως τα μεσάνυχτα που αναμένεται να παρέλθει το αυτόφωρο ενδέχεται η ίδια να παραδοθεί στις αρχές.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη.

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί καθώς είχε καταδικαστεί για σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Μάλιστα, προχθές το βράδυ φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό, να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha, δηλώνει πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της». Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η 38χρονη, είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως είπε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον». Σε ερώτηση για ποιον λόγο είχε μαζί της το υγρό, φέρεται να δηλώνει, σύμφωνα με τον Alpha πως το είχε μαζί της για άμυνα και πως ο 36χρονος την απειλούσε πως αν κάνει σχέση με άλλον άνδρα, θα της έκανε κακό. Εκείνο το βράδυ θόλωσε, όπως είπε, καθώς μετά από στιγμές ηρεμίας, άρχισε και πάλι να την απειλεί.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνες που πραγματοποίησε στον χώρο βρήκε και κατάσχεσε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.