Από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε δεκτός σήμερα, 21 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Διαματάρης, όπου παρουσίασε έντυπο αντίγραφο του πτυχίου του, MBA, από το Πανεπιστήμιο Columbia.

Ο κ. Διαματάρης, είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού των Εξωτερικών υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό πριν από τρία χρόνια εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε σχετικά με το πτυχίο του.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, συνεχάρη τον κ. Διαματάρη και ανέφερε ότι θέλει με τη συνάντηση αυτή να συμβάλλει με τον πιο επίσημο τρόπο στην αποκατάσταση της αλήθειας και στη διόρθωση της αδικίας που διαπράχθηκε σε βάρος του κ. Α. Διαματάρη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα στηλίτευσε τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Α. Διαματάρης είχε γίνει στόχος επίθεσης από την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι δήθεν δεν σπούδασε στο Columbia, όπως αναφερόταν στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών και ότι ούτε καν «πέρασε έξω από το Columbia», κατά δήλωση του κ. Α. Τσίπρα.