Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, φροντίζει για την υγεία του άνδρα και προσφέρει δέκα προληπτικούς ελέγχους healthUp στο υπερσύγχρονο τμήμα Check-up, μέσω διαγωνισμού στις σελίδες του στο Facebook και στο Instagram.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook ή/και στο Instagram, κάντε follow, like στο post και mention 2 φίλους σας, για να τους υπενθυμίσετε να πάρουν και εκείνοι μέρος. Kάθε comment είναι και μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω προληπτικούς ελέγχους healthUp:

  • healthUp MEN ADVANCED: Γενική Αίματος, Ταχύτητα καθίζησης, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερόλη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, SGOT (AST), SGPT (ALT), γ-GT, Βιταμίνη D, Γενική Ούρων, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Ακτινογραφία θώρακος, Οφθαλμολογική Εξέταση, ΩΡΛ Εξέταση, Παθολογική Εξέταση.
  • healthUp PROSTATE: PSA, Free PSA, Υπερηχογράφημα προστάτη, Ουρολογική Εξέταση

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11/12/2022 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα στις 12/12/2022. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δέκα νικητές, πέντε από το Facebook και πέντε από το Instagram. Η εξαργύρωση του δώρου μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 31/5/2023.

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού Movember check-up healthUp για την υγεία του άνδρα! (iaso.gr)

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember, δηλαδή το μήνα Νοέμβριο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην υγεία των ανδρών. Η πραγματοποίηση του απαραίτητου προληπτικού ελέγχου σε ετήσια βάση σίγουρα δημιουργεί ασφάλεια και την αίσθηση ελέγχου της υγείας μας, καθώς η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία!