Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οι δράσεις που διοργάνωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπλαση και τη δημιουργία κήπων σε δομές υγείας.

Στις δράσεις που διοργανώθηκαν με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή συμμετείχαν εθελοντές του κόμματος, οι οποίοι πρόσφεραν τον χρόνο και τις δεξιότητές τους για να ομορφύνουν χώροι που εργαζόμενοι, ασθενείς, τρόφιμοι και συνοδοί αναζητούν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Οι δράσεις έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, στη Στέγη για άτομα με νοητική υστέρηση “Αρσινόη” στην Κω και στο Γενικό Νοσοκομείο “Ασκληπιείο” στη Βούλα Αττικής.

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της τόσο στους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της όσο και σε όσους στήριξαν τις δράσεις, όπως: Ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Χρηστίδης (Constantinos Wallart) που με τη βοήθειά του κατασκευάστηκε η τοιχογραφία στον Ευαγγελισμό, ο Στέλιος Δημητρίου – Pot Plants Κέντρο Κήπου Φυτώριο, η Μαρία Λέκκα Status Χρώμα, το ανθοπωλείο Louloudou, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.