Top News

Οργιάζει το CNN Turk! «Φυσικά και θα εισβάλουμε στα νησιά!»

2022-12-13T12:00:39+02:0013/12/2022 12:00|Categories: Top News, Διεθνή|Tags: |
  • Προβολή μεγαλύτερης εικόνας

Εξωφρενικοί, εμπρηστικοί διάλογοι για εισβολή στα ελληνικά νησιά έγιναν στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk, με… το συγκλονιστικό επιχείρημα ότι η τουρκική εισβολή είναι απαραίτητη γιατί τα νησιά είναι… κάτω από τη μύτη της Άγκυρας!

«Τα νησιά αυτά παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τον όρο να είναι αποστρατιωτκοποιημένα» δήλωσε στο CNN Turk o στρατιωτικός αναλυτής Αμπντουλάχ Αγάρ.

«Δηλαδή τι σημαίνει η συζήτηση για την κυριαρχία των νησιών; Δηλαδή τους λέμε πως δεν μπορούν να έχουν την κυριαρχία αυτών των νησιών» ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Hurriyet Αχμέτ Χακάν.

«Ναι, από τη στιγμή που δεν τήρησαν τους όρους των συνθηκών και στα πλαίσια του δικαίου ξεκινώ αυτή τη συζήτηση» παρατήρησε ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαϊρακτσί.

«Όταν έρθει η ώρα, η Τουρκία θα κλείσει τον ανοιχτό λογαριασμό για τα νησιά. Όταν θα είναι έτοιμη η Τουρκία» ανέφερε ο δημοσιογράφος Τουργκάι Γκιουλέρ

«Δηλαδή τι λέτε πως η Τουρκία θα κάνει εισβολή στα νησιά;» ρώτησε ο Χακάν.

«Φυσικά και θα εισβάλουμε στα νησιά. Είναι δυνατόν να υπάρχουν νησιά που βρίσκονται κάτω από τη μύτη μας;» απάντησε κυνικά ο Γκιουλέρ.

«Το θέμα των νησιών του Αιγαίου είναι ζήτημα εθνικής μας πολιτικής»

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Θέλεις να μοιραστείς το άρθρο;

27/04/2024 23:50
Go to Top