Κάλεσμα ενότητας στις πατριωτικές δυνάμεις απηύθυνε ο Ν.Νικολόπουλος στην εκδήλωση «Δύναμη για την Ελλάδα» του Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος κάλεσε σε συνένωση όλων των πολιτικών κινήσεων και των πολιτικών κομμάτων. Ο τ.υπουργός Νίκος Νικολόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα καλεσμένος του δημοσιογράφου και τ.υπουργού Π.Παναγιωτόπουλου στο Κάραβελ στις 18:30.

«Η ενότητα είναι η μαγική λέξη όσων πιστεύουν πραγματικά σε αυτή τη χώρα και στις δυνατότητές της για να επιτύχουμε ανόρθωση της χώρας και των Θεσμών της που καταπατώνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» τόνισε ο έμπειρος κοινοβουλευτικός μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την εκδήλωση και ο Νίκος Νικολόπουλος συνέχισε :

«Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες όλης της Ελλάδος χαιρετίζουμε την απόφαση του Πάνου Παναγιωτόπουλου να ηγηθεί ενός νέου κόμματος που θέλει να γίνει δύναμη για την Ελλάδα !
Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος πιστεύει στην ενότητα όλων των πατριωτικών δημοκρατικών κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας μας .
Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά , θεωρούμε αναγκαία προϋπόθεση την συνεργασία όλων μας όσων πιστεύουμε στην πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια !

Ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος σας μεταφέρω την ομόφωνη απόφαση μας να συστρατευθούμε σε αυτόν τον καλό και όμορφο αγώνα ,του οποίου θέλει να ηγηθεί ο συμμαχητής από τα νεανικά μας χρόνια, από τις τάξεις της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ο εξαίρετος συνάδελφος για πολλά χρόνια στα έδρανα του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα , καλούς αγώνες και θριαμβευτική είσοδο στην επόμενη Βουλή ώστε η δύναμη για την Πατρίδα να είναι το κόμμα που θα βάλει πλάτη στα δύσκολα !

«Ενωμένοι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Ιστορίας. Αν επιμείνουν τα αξιόλογα στελέχη του χώρου στις μεμονωμένες και ασυντόνιστες κινήσεις τους, δεν είμαι αισιόδοξος για το τι μέλλει γενέσθαι.»

ΠΗΓΗ: eretikos.gr