Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ξεχώρισαν στα Coffee Business Awards 2022, αποσπώντας τιμητική διάκριση ως «Top Greek Rejuvenated Coffee Brand» και 4 Βραβεία Gold, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της εταιρίας στην αγορά και την μετάβασή της στην νέα εποχή της καφεστίασης.

Τα Coffee Business Awards 2022, ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης, επέστρεψαν ανανεωμένα για να τιμήσουν και να βραβεύσουν τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022, σε μια εκδήλωση-γιορτή, γεμάτη καφέ και happenings. Η φετινή χρονιά κλείνει για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με τον καλύτερο τρόπο καθώς διακρίθηκε με 4 Gold Βραβεία στις παρακάτω σημαντικές κατηγορίες: «Top Athens Independent Coffee Shop», «Top Independent Coffee Shop Design», «Top Excellence in Service Independent Coffee Shop» και «Top “Greek Coffee” Roaster Brand». Οι διακρίσεις αυτές θέτουν τα θεμέλια για μια ενθουσιώδη νέα χρονιά, γεμάτη δημιουργικότητα, νέα προϊόντα και εκλεκτό καφέ. Το αγαπημένο brand βρίσκεται στο επίκεντρο μιας φρέσκιας και ανανεωμένης εποχής, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια και την νεανική του προσέγγιση, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί περίτεχνα την πολυετή πείρα και καφεγνωσία του.

Ο Ιάσων Λουμίδης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής παρέλαβε την τιμητική διάκριση με  τίτλο: Top Greek Rejuvenated Coffee Brand και δήλωσε: «Η τιμητική διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη και έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς μας τιμά σε πολλαπλά επίπεδα και μας δίνει κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εδραιώνοντας ταυτόχρονα στην αγορά τη νέα, σύγχρονη εικόνα μας».

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Χαλκίδα, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.