Τα ξημερώματα της Πέμπτης, στον Βόλο, ένας μεθυσμένος 44χρονος, προκάλεσε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι όπου κατοικεί με την 46χρονη σύζυγό του και τα παιδιά της από προηγούμενο γάμο, ενώ όταν έφτασαν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, δε δίστασε να επιτεθεί και σε αυτούς.

Ο δράστης, διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα του και με τον 24χρονο γιο της, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Ο 44χρονος, χτύπησε στο πρόσωπο τον 24χρονο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Η 46χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως όταν έφτασαν στο σπίτι τρεις αστυνομικοί, ο 44χρονος αντιστάθηκε και χτύπησε δύο από αυτούς στο πρόσωπο και το πόδι.

Ο 44χρονος άντρας, δεν απέφυγε τη σύλληψη τελικά και σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, άσκησε δίωξη για απειλή και εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, με την οποία τον παρέπεμψε να δικαστεί από του Αυτόφωρο.

Η σύζυγός του, ζήτησε αναβολή για να έρθουν σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης, καθώς ο 44χρονος είναι αλκοολικός. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του και το γιο της, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για τις 4 Ιανουαρίου για τις μηνύσεις που υπέβαλαν εναντίον του οι αστυνομικοί που τραυμάτισε.