Ο ηθοποιός, Γιώργος Λαμπάτος, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου», μετά τη δικαστική απόφαση εναντίον του, στη  δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία από τον συνάδελφό του ήταν ψευδείς. Για την αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ.

Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση».

Ο Γιώργος Λαμπάτος, από την πλευρά του, μίλησε για την παραπάνω δικαστική απόφαση λέγοντας: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε αναβολή για ένα πρόβλημα που υπήρχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά ερήμην δικάζομαι. Αισθάνομαι αδικημένος γιατί ένας άνθρωπος καταδικάζεται επειδή λέει την αλήθεια. Δεν το μετάνιωσα απλώς είμαι στεναχωρημένος γιατί τα χρήματα είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν. Είναι πάρα πολλά, θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο αλλά αισθάνομαι περήφανος που μίλησα».

Σχολιάζοντας τη δίκη Φιλιππίδη είπε «μπράβο» στις καταγγέλλουσες και χαρακτήρισε «απολογία του τίποτα» την απολογία του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει σε συνέντευξή του στην «ON Τime» ότι δέχτηκε βία πάνω στη σκηνή του θεάτρου από τον ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Όπως είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές».