Περισσότερα από 150.000 ευρώ φαίνεται πως χρωστούσε στην 47χρονη, αλλά και σε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος, ο 50χρονος σύμβουλος επενδύσεων που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Άνδρου στο Μοσχάτο.

Αυτό προκύπτει από την προανακριτική κατάθεση της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, όπου κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, καθώς φέρεται να παρότρυνε τον 50χρονο να αυτοκτονήσει, αλλά και να έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η 47χρονη γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε δώσει χρήματα στον ασφαλιστή, ο οποίος την εξαπάτησε δίνοντάς της ψεύτικες υποσχέσεις για δήθεν πολύ επικερδείς επενδύσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 47χρονη είχε πείσει και άτομα του στενού περιβάλλοντός της να του δώσουν χρήματα.

Η Αστυνομία εξετάζει τις αναφορές της συλληφθείσας, σύμφωνα με τις οποίες ο 50χρονος έκανε απάτες κατ’ εξακολούθηση, ενώ φέρεται να έχει μηνυθεί – για τον ίδιο λόγο – και από άλλο άτομο.

Το σημείο – «κλειδί» της υπόθεσης είναι η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία είτε θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της 47χρονης είτε θα τους διαψεύσει.