Η Endless EC παρουσιάζει τη νέα σειρά της, Good mood – μια φρέσκια, branded σειρά στη σωστή τιμή!

Η σειρά αποτελείται από χαρτιά υγείας και ρολό κουζίνας, τα οποία είναι απαλά, απορροφητικά, πρακτικά και φέρνουν μόνο «good mood» σε κάθε χρήση τους. Οι συσκευασίες στολίζονται με μίνιμαλ σχέδια σε 4 διαφορετικά χρώματα, κόκκινο, ροζ, γαλάζιο και πράσινο, συνδυάζοντας την απλότητα με μια διακριτική χρωματιστή πινελιά που σου προκαλεί αμέσως καλύτερη διάθεση. Επιπλέον, τα προϊόντα συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία προστατεύοντας το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Η εταιρία θα βγει τις επόμενες μέρες στον αέρα με τη διαφημιστική καμπάνια της και αναμένεται να προκαλέσει κύματα καλής διάθεσης στο τηλεοπτικό κοινό που θα την παρακολουθήσει. “Τα νέα χαρτιά υγείας και κουζίνας Endless Good mood είναι τόσο καλά που δεν κρατιέσαι να τα δείξεις και θα τα βρεις στη σωστή τιμή” είναι το τo moto της σειράς και η διαφήμισή της φαίνεται να προβάλλει ακριβώς αυτή την ιδέα.

Επιπλέον, τη σειρά θα πλαισιώσει ένα 360° πλαίσιο υποστήριξης σε όλα τα μέσα ώστε να ενημερώσει και να φτάσει στον τελικό καταναλωτή και να βρει αυτό που ψάχνει: Ένα ποιοτικό προϊόν στη σωστή τιμή!

Η σειρά Endless Good Mood διατίθεται ήδη στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Θανόπουλος, Μασούτης, Xαλκιαδάκης κ.α. σημειώνοντας σημαντικό αριθμό πωλήσεων. Το επόμενο διάστημα θα διευρύνει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία της, με σκοπό να συνεχίσει να φτιάχνει την διάθεση όλων και να “μην κρατιέσαι να τα δείξεις” σε όποιον συναντάς!

Σχετικά με την Endess EC:

Η Endless EC  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή́ και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.