Συνάδελφος της 47χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, την περιγράφει ως ένα χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία- σύμφωνα με τη μαρτυρία- εκβίαζε τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

«Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», δήλωσε στο Mega.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μία περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει. «Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε ”θα αυτοκτονήσω”. Μου έλεγε ”θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν”. Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 50χρονος άνδρας, βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. Κατά την περιγραφή της 47χρονης που συνελήφθη, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.
Η ίδια, φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της, ότι είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί και δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Η 47χρονη, μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα.