Ο γνωστός σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στο «Έτερος Εγώ», το Netflix και το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο άγχος που έχει κάθε φορά πριν από κάθε του έργο.

«Πάντα έχω άγχος, όταν ένα έργο επικοινωνείται με τον κόσμο, γιατί είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου. Είναι κάτι που νόμιζες δικό σου και το συνοδεύεις να πάει να βρει τη θέση του σε ψυχές και μυαλά άλλων ανθρώπων», ανέφερε.

Για το «Έτερος Εγώ» και τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο, ο σκηνοθέτης, αποκάλυψε πως αυτή τη φορά, θα κλείσουν όλα τα ερωτήματα.

«Έχω μεγάλη αγωνία για την αποδοχή της από το κοινό και αυτή τη φορά, που κλείνει σαν κύκλος. Στη ζωή μου έχω μάθει να μη λέω “ποτέ” και “πάντα”. Αυτή τη στιγμή, είναι ο τελευταίος κύκλος, κλείνουν όλα τα ερωτήματα και οι χαρακτήρες εισπράττουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Τα πράγματα πρέπει να κλείνουν, όταν είναι στην κορυφή τους», εξήγησε.

Επιπλέον, αποκάλυψε το θέμα της επόμενης τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει. «Ετοιμάζουμε μία καινούρια σειρά τώρα, που είναι μια πραγματική ιστορία. Είναι η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία, που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909. Δείχνει πως εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τέρατα κι όταν αυτά μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος», τόνισε.

Για την τηλεοπτική σειρά Maestro και την προσθήκη της στο Netflix, είπε: «Θετικότατο είναι αυτό. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά, ο Χριστόφορος είναι φίλος μου. Ο στόχος, που είναι να μπει η ελληνική γλώσσα στην πλατφόρμα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, διαθέτοντας πολύ λιγότερα μέσα σε σχέση με το εξωτερικό, επετεύχθη. Μόνο χαρά και περηφάνεια μπορείς να νιώσεις για αυτό. Τίποτα άλλο».