Τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzie Awards), γνωστά και ως αντι-Όσκαρ, για τις χειρότερες ταινίες και ερμηνείες της χρονιάς, ανακοίνωσαν τις φετινές υποψηφιότητες, όπως πάντα μία ημέρα πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των βραβείων Όσκαρ.

Το πολυσυζητημένο «Blonde» με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας, η βιογραφική ταινία για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε,  ηγείται της κούρσας, με οκτώ υποψηφιότητες, καθώς σύμφωνα με την απόφαση των διοργανωτών «συνεχίζει τη μετά θάνατον εκμετάλλευση της Μέριλιν».

 

Η ταινία έλαβε, επίσης, υποψηφιότητες για το χειρότερο σενάριο και τη χειρότερη σκηνοθεσία για τον Άντριου Ντόμινικ, «η δουλειά του οποίου στην προκειμένη περίπτωση λέει περισσότερα για αυτόν παρά για το θέμα του».

 

Ακολουθεί η κωμωδία «Good Mourning», του ράπερ και ηθοποιού Machine Gun Kelly, με 7 υποψηφιότητες ενώ η ταινία που έκανε κακή εντύπωση φέτος με 5 υποψηφιότητες είναι το Morbius, με τον Τζάρετ Λέτο, να είναι υποψήφιος και για χειρότερος ηθοποιός.

 

Τρεις υποψηφιότητες απέσπασε το «The King’s Daughter» με τον Πιρς Μπρόσναν.

Ο Τομ Χανκς υποψήφιος για τρία Χρυσά Βατόμουρα

Μπορεί ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός  Τομ Χανκς  να είναι δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, αλλά τώρα είναι υποψήφιος για τρία Χρυσά Βατόμουρα

 

Στην ανακοίνωση των «διεκδικητών» των «Golden Raspberries», ο 66χρονος Χανκς  βρέθηκε στην κατηγορία «χειρότερος ηθοποιός» για τον ρόλο του Τζεπέτο στην ταινία «Pinocchio» της Disney.

Προτάθηκε  επίσης δύο φορές για τον ρόλο του ως διευθυντής μουσικής Τομ Πάρκερ στο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν – ως «χειρότερος δεύτερος ηθοποιός» και σε σχέση με το «καλυμμένο με λατέξ πρόσωπό του» στην κατηγορία «χειρότερο ζευγάρι οθόνης».

Διαβάστε περισσότερα  Gossipstory.gr