Στο χθεσινό ειδικό συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης για την ψήφιση του Προϋπολογισμού, που αντί ως φυσιολογικός δήμος να γίνεται Οκτώβριο ή Νοέμβριο, η απερχόμενη διοίκηση της Συμπολιτείας τον έφερε τέλος Ιανουαρίου, έσκασαν μεγάλες βόμβες, που τον περήφανο Δήμο Πεντέλης τον κατατάσσουν σε δήμο τριτοκοσμικής χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Μπροστά Μαζί” του Δήμου Πεντέλης. Και επισημαίνεται συγκεκριμένα:

Με απόφαση κόλαφο του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου προς την απερχόμενη Δήμαρχο Πεντέλης, δικαιώνει το ΓΝΑ « Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμινγκ» σχετικά με την αυθαίρετη όπως αποδεικνύεται παραχώρηση – ενοικίαση του χώρου της Πτέρυγας Μπόμπολα από τον ΕΦΚΑ προς τον Δήμο Πεντέλης. Μια απόφαση που είχε παρθεί από την απερχόμενη Δήμαρχο Κεχαγιά και τον συν-καταστροφέα του δήμου Άγγελο Παλαιοδήμο.

Αντί λοιπόν να αποσύρουν τον προϋπολογισμό για να τον διορθώσουν, καθώς μέσα έχουν δαπάνες 4.000.000€, έχουν σχέδια για κέντρο ανακύκλωσης στον συγκεκριμένο χώρο, προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για να τον ψηφίσουν.

Ο συνδυασμός μας που έχει πει βροντερό ΟΧΙ στο κλείσιμο της Πτέρυγας Μπόμπολα κάνοντας ταυτόχρονα κινήσεις για να λειτουργήσει ως πτέρυγα Covid-19 με 80 κλίνες, άλλωστε αυτή ήταν και η υπόδειξη του ΕΟΔΥ, καταψήφισε τον προϋπολογισμό τους και θα κάνει κινήσεις ώστε τα χρήματα του Δήμου Πεντέλης που έχουν δαπανηθεί στον συγκεκριμένο χώρο να επιστρέψουν στα ταμεία του δήμου.

Παράλληλα με αυτό το τεράστιο θέμα που προέκυψε και εντέχνως το απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο η απερχόμενη Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, αποκαλύφθηκε από τον Επικεφαλής του συνδυασμού μας Λευτέρη Κοντουλάκο, η αλλαγή χεριών του εμβληματικού χώρου και τεράστιας ιστορικής σημασίας για την πόλη μας, Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.

Απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου ( Ε.Τ.Α.Δ. ), ώστε το ιστορικό Καστέλο της Ροδοδάφνης να παραχωρηθεί στο Δήμο Πεντέλης αντί του ποσού των 70.000€ τον χρόνο.

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως αυτό που φωνάζουμε εδώ και τρία χρόνια για μια επικίνδυνη διοίκηση, που το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι οι απευθείας αναθέσεις σε προμηθευτές, η εύρεση εργασίας σε αποτυχόντες υποψήφιους δημοτικούς τους συμβούλους, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος έχουν φέρει τον περήφανο Δήμο Πεντέλης ουραγό στην διαφάνεια.

Εμείς ως παράταξη το 2020 μαζί με τις υπόλοιπες δημοτικές δυνάμεις του Δήμου Πεντέλης, φέραμε δικό μας προϋπολογισμό, που θα είχε διασώσει οικονομικά τον δήμο μας, όμως η Δήμητρα Κεχαγιά και ο Άγγελος Παλαιοδήμος, που σήμερα κάνει τον ανήξερο, είχαν άλλες βλέψεις, να κλείσουν την Πτέρυγα Μπόμπολα, να φέρουν ιδιώτες στην καθαριότητα, να κλείσουν τα Νομικά Πρόσωπα, να δημιουργήσουν χωματερή στο κοιμητήριο Μελισσίων και πολλά άλλα, ξεκάθαρα λοιπόν ο Δήμος Πεντέλης έχει οικονομικά βουλιάξει και αυτό που ελπίζουμε είναι να μην ξανά δούμε πανό από τους εργαζόμενους του δήμου ¨Φέρτε πίσω τα λεφτά μας¨

Καλούμε τους συμπολίτες μας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου 2023, να καταψηφίσουν την επικίνδυνη σημερινή διοίκηση του Δήμου Πεντέλης και να δώσουν την δύναμη στην μεγάλη παράταξη της Ενότητας, να αναλάβει το τιμόνι του δήμου με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, που και ξέρουν και μπορούν να σηκώσουν και πάλι ψηλά την πόλη μας.