Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Χαλκ Χόγκαν, καθώς ο θρυλικός παλαιστής, που έγινε γνωστός από τους Γίγαντες του Κάτς και μέσα από τις ταινίες που έκανε στο Χόλιγουντ, είναι πλέον 69 ετών και πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης (1996) Κερτ Ανγκλ, που είναι καλός φίλος του Χόγκαν, μιλώντας στο “The Kurt Angle Show”, αποκάλυψε ότι ο 69χρονος έχει μεγάλο πρόβλημα με την κίνησή του και μπορεί να περπατήσει μόνο με την βοήθεια μπαστουνιού.

«Του κόπηκαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του. Δεν μπορεί να νιώσει καλά τα πόδια του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα», ανέφερε ο Ανγκλ.

Ο Χόγκαν έχει χρειαστεί να υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια σε 25 χειρουργεία για να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν στην πολύχρονη καριέρα του. Έχει ύψος 2,01 μ. και έχει χάσει 8 εκατοστά λόγω των επεμβάσεών. Όπως αναφέρουν πηγές, τα γόνατά του είναι ψεύτικα και η πλάτη του είναι γεμάτη με μεταλλικές πλάκες.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο Χόγκαν – που είναι γιος ενός επικεφαλής εργοταξίου ιταλικής καταγωγής και μιας δασκάλας χορού- εμφανίζεται όρθιος, τραγουδώντας καραόκε, με το πρόσωπό του γραμμωμένο, αλλά δεν αποδεικνύεται το πρόβλημα που αναφέρει ο Άνγκλ.

Ο εκπρόσωπος του Χόγκαν, απέρριψε τον ισχυρισμό του Ανγκλ, επιμένοντας ότι ο Χόγκαν «είναι καλά και δεν έχει παραλύσει» μετά από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη. Επιπλέον, τόνισε, πως μπορεί να σταθεί χωρίς μπαστούνι.

Ο Χαλκ Χόγκαν γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1953 στις ΗΠΑ ως Τέρι Τζιν Μπολέα και έχει γράψει θρυλική ιστορία στο χώρο της πάλης.