Καλεσμένος στο talk show «Έλεος!» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση Qatargate και την Εύα Καϊλή.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε πως είχε στενές επαφές με την Καϊλή για πάνω από 20 χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πώς θα είναι εμπλεκόμενη σε μία τέτοια υπόθεση.

«Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν την συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή, παρόλο που δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά» είπε o Ανδρέας Λοβέρδος.

«Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά. Ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την “έγλυφαν” και την φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία», πρόσθεσε.

Παράλληλα σημείωσε ότι μίλησε με την αδερφή της Ελληνίδας πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λέγοντας: «Μίλησα με την αδερφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν!»