Ο ενθουσιασμός της Πόπης Τσαπανίδου στην «παρθενική» της εμφάνιση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και η ατάκα «πρόεδρε έλα με φόρα» προλογίζοντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ποταμό σχολίων στα social media, ενώ και οι Ράδιο Αρβύλα έσπευσαν να ετοιμάσουν ανάλογο βιντεάκι.

Μάλιστα πριν πέσει το βίντεο ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε την ατάκα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας «σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη». Στο χιουμοριστικό βίντεο της ομάδας του Αντώνη Κανάκη εμφανίζεται η Πόπη Τσαπανίδου να λέει την ατάκα «πρόεδρε έλα, έλα με φόρα» και στα πλάνα δείχνει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με φόρα και να προσκρούει σε ένα δέντρο.

Στη συνέχεια και πάλι μετά την ατάκα «πρόεδρε έλα, έλα με φόρα», εμφανίζεται ένας ποδηλάτης να κάνει μία ειδική διαδρομή στο βουνό και να προσγειώνεται τελικά στο έδαφος, ενώ στην τρίτη περίπτωση εμφανίζεται ένας αθλητής σκιέρ που κάνει άλμα και ο υποβολέας λέει «τη δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς». Τελικά και ο σκιέρ… γκρεμίζεται.

Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο και στο πάνελ οι τρεις παρουσιαστές γελούν λέγοντας πως αυτό θα έπρεπε να ήταν το βίντεο της θέσης νούμερο 1, σχολιάζει ο Χρήστος Κιούσης «αν πάντως η Πόπη ήθελε να περάσει από τις ειδήσεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα μπορούσε να μην πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα υπήρχαν θέσεις», με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντάει «Αστειεύεσαι; Με μεγάλη χαρά θα την είχαμε στο τραπέζι».

Πηγή: iefimerida.gr