Στιγμές με συνεργάτες, την οικογένειά του και φίλους του είχε την ευκαιρία να περάσει σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μία ημέρα πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.

«Μετά από μία μακρά και κουραστική προεκλογική εκστρατεία, σήμερα συναντιέμαι χαλαρά με την οικογένεια, με φίλους, με αγαπημένους συνεργάτες, να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, οι πλείστοι εκ των οποίων είναι εθελοντές και ήταν δίπλα μου από τις πρώτες μέρες. Είναι σήμερα μία ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για όλη αυτήν την ανιδιοτελή στήριξη σε αυτόν τον μακρύ προεκλογικό αγώνα», τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Όσον αφορά την αυριανή εκλογική διαδικασία έστειλε το μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες: «Η αποχή δεν είναι επιλογή και ειδικότερα αναφέρομαι στη νέα γενιά του τόπου μας, στο μέλλον της πατρίδας μας, ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, καθώς όλα αυτά που θα αποφασιστούν την επόμενη πενταετία αφορούν κατά κύριο λόγο τη νέα γενιά του τόπου μας. Άρα η νέα γενιά θα πρέπει να έχει και λόγο και ρόλο στην εκλογική διαδικασία και θα πρέπει να το δείξει μέσα από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».

Βόλτα στη Λεμεσό πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Πλαισιωμένος από φίλους και υποστηρικτές του, ο κ. Μαυρογιάννης παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας ότι «μετά από μία μακράν προεκλογική εκστρατεία, ομολογουμένως αρκετά κουραστική, ήρθαμε εδώ να πάρουμε μία ανάσα».

Αναφερόμενος στη Λεμεσό, υπογράμμισε πως είναι η πόλη του και την αγαπάει πάρα πολύ. «Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειάς μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες, που με τιμούν σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει», σημείωσε.

Στη συνέχεια τόνισε πως αυτές οι μέρες είναι συνάμα και τραγικές: «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να βλέπουμε σωρούς νέων ανθρώπων να φτάνουν στα Κατεχόμενα, μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία. Είναι τραγικό να βλέπουμε όλα αυτά θύματα και όλον αυτόν τον ανθρώπινο πόνο».

«Πρέπει να έχουμε όλοι συναίσθηση της ανάγκης να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να εκτιμούμε το μέγεθος της καταστροφής και του ανθρώπινου πόνου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε βοηθητικοί σε αυτό το δράμα των οικογενειών που υποδέχονται τα παιδιά τους νεκρά», επεσήμανε ο κ. Μαυρογιάννης.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, είπε ότι είναι η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες και ευχήθηκε σε όλους και σε όλες καλή ψήφο.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ