Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τους για «ασκήσεις υποκρισίας και οπορτουνισμού» στην πλάτη των πολιτών και της Αριστεράς.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επι πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σχολιάζοντας την εσωκομματική κατάσταση στην Κουμουνδούρου σημειώνει πως επιβεβαιώνεται «ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν σχέση με την Αριστερά».

Η ίδια εξηγεί πως «Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ παριστάνουν ότι τους ενοχλεί ξαφνικά ο Πολλάκης, γιατί… προσβάλλει τον Αρχηγό και τις ”συλλογικές διαδικασίες”. Κι ας είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 οι Συλλογικές Διαδικασίες δεν υπάρχουν, αφού καταργήθηκαν από τον Αρχηγό, που κατάργησε ακόμα και το Δημοψήφισμα. Η πραγματικότητα είναι απλή: ο Τσίπρας, με τη συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ, αποφάσισε να ρίξει ευθέως γέφυρες προς πάσα κατεύθυνση: προς Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, επιχειρηματίες της ενημέρωσης, Στουρνάρα. Είναι άλλος ένας ελιγμός πολιτικής επιβίωσης του ανθρώπου που δεν δίστασε να επικαλεσθεί τα παιδιά για να δικαιολογήσει τις διακοπές του στη θαλαμηγό, μετά το Μάτι. Ο Τσίπρας είναι βέβαιο ότι, εάν το απαιτήσει το συμφέρον του, θα συνεργαστεί και με τον Μητσοτάκη. Και ο Πολλάκης είναι βέβαιο ότι, εάν έχει την κάλυψη Τσίπρα, θα το στηρίξει και αυτό. Όπως στήριξε πρόθυμα πρώτος-πρώτος το 3ο Μνημόνιο το 2015, και ημείφθη με τη θέση του Υπουργού. Για τους πολίτες που άναυδοι παρακολουθούν κι ίσως μπερδεύονται, ας είναι όλες αυτές οι κωλοτούμπες ένα μάθημα: οι άνθρωποι αυτοί δεν θα σας υπερασπισθούν, δεν θα υπερασπισθούν κανέναν απλό άνθρωπο, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το συμφέρον τους».

Παράλληλα, αποκαλεί τον Παύλο Πολάκη «τύπο που παριστάνει τον φοβερό αριστερό» και τον «αρχιερέα της κάθαρσης» για να υπενθυμίσει στην συνέχεια μια σειρά περιστατικών που δείχνουν «αξιόποινη και πάντως ηθικά και αξιακά ελεγκτέα συμπεριφοράς, που δεν έχει καμμία σχέση με τις αρχές και τα ιδανικά της Αριστεράς».