Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 84χρονος που συνελήφθη στα Τρίκαλα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος 17χρονης έναντι αμοιβής, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Βάσει του trikalanews.gr, μετά την πολύωρη απολογία του ο ανακριτής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ, παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Επισημαίνεται, ότι μία οικογενειακή φίλη φέρεται να είναι υπεύθυνη για το «ραντεβού» της ανήλικης με τον ηλικιωμένο και σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Σημειώνεται πως πρόκειται για μια γυναίκα 26 ετών, η οποία  το τελευταίο διάστημα  φιλοξενούσε την ανήλικη.

Να σημειωθεί ότι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 26χρονης είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές για εμπλοκή σε πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε την τοπική κοινωνία.

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα περιστατικό παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών, σημειώθηκε σε σχολείο στα Τρίκαλα.

Βάσει του trikalanews, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/3) σε σχολείο της πόλης, όπου εργάτης φέρεται να παρενόχλησε μαθήτριες σχολείου. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπου και προσήγαγε τον άνδρα, με την υπόθεση να διερευνάται.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρος Καπανιάρης, μιλώντας στο τοπικό μέσο για το περιστατικό, ανέφερε ότι πρόκειται για εργαζόμενο σε συνεργείο το οποίο είχε αναλάβει εργασίες στο πλαίσιο προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης στο εν λόγω σχολείο.

Φέρεται να απηύθυνε σεξιστικά σχόλια σε αρκετές μαθήτριες οι οποίες αμέσως έσπευσαν να ενημερώσουν τη διευθύντρια, και μαζί με την κοινωνική λειτουργό ακολούθησαν όσα προβλέπονται με καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές.