Η κοινωνία της Λακωνίας, είναι ακόμα σοκαρισμένη, από την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της.

Παράλληλα, υπάρχουν ερωτήματα, για το πώς η 13χρονη, έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά της και να την προστατέψει.

Η μητέρα της 13χρονης, προχώρησε σε δηλώσεις που άφησε τους πάντες άναυδους, καθώς τόνισε, ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά άτομα» ανέφερε στο Star.

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος. Έχει μπλέξει με πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδερφή της μιλούσε. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Για τον σύζυγό της, που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους αγαπούσε και τους τιμούσε».