ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες της Ανατολικής Αττικής,
«Οι επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν την ευκαιρία για να πάει η χώρα μας μπροστά.
Η υποψηφιότητα μου για πρώτη φορά για Βουλευτής της Ανατολικής Αττικής πηγάζει από την αγάπη μου για τον τόπο.
Την περιοχή που μένω και αγαπώ.
Από το 2010 έως σήμερα, οι δημότες του Δήμου Παλλήνης με τιμούν με την ψήφο τους και με έχουν εκλέξει τρεις συνεχείς τετραετίες Δημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης.
Ως Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) πήγα σε όλη τη χώρα απ’άκρη σ’άκρη, με σκοπό την τοπική ανάπτυξη σε κάθε πόλη, σε κάθε περιοχή.
Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, της Ανατολικής Αττικής, θα είναι αυτή που θα φέρει ανάπτυξη και μια καλύτερη επόμενη μέρα για όλους εμάς που κατοικούμε στην περιοχή.
Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών (ELLGroup) ήρθα σε επαφή με νέους εκλεγμένους σε κάθε πόλη και περιφέρεια της Ευρώπης, μέσω της ανταλλαγής καλών πρακτικών, ώστε να κάνουμε τις περιοχές μας καλύτερες.
Σήμερα, υπάρχει ανάγκη για αλλαγές, τόσο ως προς τη λειτουργία, όσο και προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ένα σύγχρονο κράτος τα επόμενα χρόνια.
Η απόφαση μου να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών της Ανατολικής Αττικής, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, είναι γιατί πιστεύω πως ζούμε στο ομορφότερο κομμάτι της Αττικής, που έχει ταυτόχρονα τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές.
Πιστεύοντας στη νέα γενιά, ως νέος άνθρωπος, διεκδικώ την ψήφο σας, για Βουλευτής της Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία».
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Νεκτάριος Καλαντζής