Η πανελλήνια έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 28,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 23,1%, το ΠΑΣΟΚ 11,4%, το ΚΚΕ 6,8%, την Ελληνική λύση 4,8% και το ΜέΡΑ25 4,4%.

H διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκε κατά μία μονάδα σε σχέση με την δημοσκόπηση του Ιανουαρίου της ίδιας εταιρείας. Η μέτρηση της Rass παρουσιάστηκε στο Action24.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους δείκτες η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερέχει αυτής του Αλέξη Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 16,4 μονάδες έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Για την πρόταση Ανδρουλάκη «Ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» το 55,6% διαφωνεί, ενώ θετικά τη βλέπει το 38,8%.

Το 35,7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση  της Οικονομίας σε όφελος των πολιτών διευρύνοντας το ποσοστό που καταγράφεται στην πρόθεση ψήφου για το κυβερνών κόμμα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αθροίζει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Νίκος Ανδρουλάκης το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.