Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως αν ήταν στα δικά του χέρια η απόφαση για τον Ευάγγελο Αντώναρο, τότε «τα ψηφοδέλτια ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά».

Ειδικότερα, σε ερώτηση συγκεκριμένα για τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο κ. Παπαδημούλης είπε, χωρίς να τον κατονομάσει: «Τα ψηφοδέλτιά μας έχουν εγκριθεί. Αν ήμουν εγώ ο μόνος που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τη μάχη όλες και όλοι μας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όσους πολίτες έχουν διαφωνία για κάποια πρόσωπα που νιώθουν ότι δεν τους εκπροσωπούν, έχω να πω να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, δηλαδή την ψήφο τους. Να ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη και να μην επιλέξουν τα πρόσωπα που δεν τους εκπροσωπούν όπως αυτοί θα ήθελαν. Η δε ηγεσία του κόμματος να ακούσει τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές».

Για όσους διαμαρτύρονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτιά μας, θα τους συμβούλευα να αφήσουν τις υποκρισίες, θυμίζοντας ότι συνεργάστηκαν με όλη τη ΝΔ επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Τώρα έσταξε, δηλαδή, η ουρά του γαϊδάρου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο;” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Πηγή: iefimerida.gr